7 placeri #noiembrie #HM&ERDEM

 

Get ready to fall in love with this year’s most beautiful collection.

In octombrie si noiembrie tot ce imi doresc este sa reusesc sa achizitionez trei item-uri din colectia H&M x ERDEM. Partea in care mi-as dori mai multe nici nu o mai dezvolt, pe langa costuri exista sanse foarte mari sa nu prind nici ce imi doresc.

Dupa cum bine stiti si v-am inebunit, din placere mi-am propus ca in fiecare colectie H&M cu designeri sa achizitionez ceva cat de mic (nu am ratat nici Conscious si Studio 🙂 ). Nu am cum sa ocolesc aceasta colectie fabuloasa creata impreuna cu ERDEM. 

Fenomenul acesta creat de H&M pe parcursul a 12 ani in colaborare cu designeri emite ca orice fenomen de succes diferite tipuri de pareri. nu tiu cum vedeti voi lucrurile dar mie mi se par inedite ei in editii atat de limitate incat pot chiar sa le creasca valoare semnificativ. Nu consider ca aceste colectii sunt facute ca sa ne permitem si noi muritorii de rand o creatie semnata de o casa de moda sau de un designer renumit. Cunosc foarte multe persoane cu posibilitati nelimitate care sunt dornice sa prinda cate un item si din aceste colectii, pentru ca sunt…de colectie. Plus ca eu ador si acest spirit competitiv de a sta pe toate device-urile cu degetul pe refresh. Ador spiritul competitiv doar online, recunosc in viata reala sa ma “lupt” in magazin la Baneasa (caci acolo veti gasi colectia) nu prea pot, sunt mai fraierica. 

Imi place sa caut mai apoi pe instagram la tag-uri sa vad oameni din toata lumea ce au achizitionat, cum le poarta, cum le combina, cu apreciaza aceste colectii. Ce pot sa spun despre H&M x ERDEM? La prima vedere a colectie am simtit rafinament, sofisticare si bun gust.

Mda, wow, cine-i ERDEM? Sa recunoastem, ca nici despre Balmain nu stiam prea multe, dar am cumparat intr-o disperare macar o camasa. Am zis eu, ca o ignoranta de pana acum. Eh recunosc ca nu cunosteam acest brand, dar si cand l-am cautat… O M G!

Oamenii acestia zici ca creaza pentru visul si gustul meu. Dantela, jacard, guipure, broderii! Cum suna aceste combinatii? Exact cat sa imi placa nespus de mult si sa imi doresc si mai mult.

Va lasa mai multe detalii aici, prefer sa nu dau copy paste la ce ne povesteste H&M despre colectia cu ERDEM, intrucat doar as reformula.

Preturile le gasiti AICI.

Am dat in schimb fix copy paste la niste detalii sumare despre colectie:

THE COLLECTION IN NUMBERS

222 H&M stores that will carry the women’s collection globally

174 H&M stores that will carry the men’s collection globally

36 items for women

22 items for men

14 accessories for women

10 accessories for men

6 limited edition pieces for women

4 limited edition pieces for men

4 inner pockets on all men’s suits and coats

3 original ERDEM prints that have been developed to jacquards, guipure lace and embroideries

2 limited edition accessories for women

2 limited edition accessories for men

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *