Ce mai copiem sezonul acesta? wow sau bau?

Nici nu stiu ce sa zic, e ok sau nu? Insa parca sezonul acesta deja mi se pare ca sunt prea reconoscibile modelele si asta fara sa fac un reserch amanuntit. Probabil in general si dintotdeauna s-au copiat modele pe care eu nu le stiam, dar acum am simtit sa punctez asta.

Pot oare sa zic ca ma deranjeaza? Sincer parca nu, si totusi am vrut sa compar. Ce anume? O gama  de pantofi  pe care ii ador extrem de mult de la mari branduri cu care nu tin pasul sa le achizitionez, insa ador si aparitiile in mass-market unde  sunt lucuri pe care pot sa mi le permit oricand.  Am tinut sa punctez ca este vorba de accesorii si pantofi, nu intru si pe gama de haine unde nu mai termin inveci.

Inebunita fiind de piese statement in special la pantofi, pe care ii ador in primul moment daca au o pietricica, doua paiete, daca sunt din catifea, etc. ceva orice sa ii scoata din anonimat trec la mine de primul interviu. Si ca sa nu zic cam ce modele au scos marile case de moda in ultimii ani, exact cat pot sa ma imbolnavesc de inima, o inima superficiala ca a mea, pentru ca da sunt sensibila la lucruri pretioase si inutile. E unul din hobby-urile mele. :)) S-a simtit sper ironia.

In acest sezon, cand se vor termina si reducerile si avem si noi timp sa dam un ochi peste colectiile noi din mass-market vreau sa va spun ca sunt o sumedenie de lucruri interesante pe care nu stiu cum sa le cataloghez, wow sau bau! Si nu nu vreau sa o copiez pe Iulia Albu insa imi place cum suna.  Cand zic ca nu stiu cum sa le cataloghez inseamna ca incep sa fie “nesimtit” de copiate si desi sunt modele si tipare pe care le ador nu sunt convinsa 100% ca le voi achizitiona.

Ce exemplu pot sa dau? contradictie! Hai cu cel mai copiat articol al momentului pe care asa copiat l-am luat si eu, recunosc: lofersii Gucci!

Mai jos le-am comparat putin, doar sa ni le amintim mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *