Home decor – Christmas 2016

lara-christmas

ac-94_resize

Credite photo: Alin Ciprian / Locatie: LARA STUDIO DESIGN

Inca un an, inca o lista de nenumarate experiente. Asa cum v-am obisnuit, an de an vin cu un set de poze tematice pentru luna decembrie din cadrul showroom-ului nostru, LARA STUDIO DESIGN. Nu pot sa ma abtin, cand stiu cat s-a muncit pentru ca acest loc sa arate astfel. Idei de amenajare, selectie de produse, brazi, veverite, praf de zane imprastiate in fiecare colt al showroom-ului, dar nu intamplator ci pe teme de culoare si texturi, toate puse la dispozitia persoanelor pentru care detaliile conteaza si sunt cele care fac diferenta.

Intr-o admosfera de poveste, calda si rafinata ne-am intampinat invitatii sa admire si sa achizitioneze pentru caminul lor viziunea noastra de Craciun in 2016. Anul acesta tema brazilor am divizat-o in albul pufos al zapezii si in verdele traditional. Am pastrat in schimb ideea combinatiilor de culori a bradului. Anul acesta am mizat pe verde si rosu, iar brazii ninsi i-am combinat fie in albastru regal si alb, rose, mint sau pasteluri de bleu si lila.  Avem si un colt ECO in care decorurile sunt facute exclusiv din lemn si lana, iar brazii confectionati din crengi uscate.

Oricat mi-as da silinta, vorbele sunt de prisos pozele sunt mai relevante sau daca dispuneti de timp va asteptam in Constanta pe strada Verona, nr.2 sa ne vizitati.

Va las sa va delectati cu cateva fotografii cu decoratiuni pe care le gasiti la showroom, iar la final, cu party-ul de bunvenit lunii decembrie in showroom-ul LARA STUDIO DESIGN (pentru mai multe fotografii va invit pe pagina oficiala LARA  STUDIO DESIGN ).

Locatie: Str. Verona, nr. 2, Tomis Plus, Constanta, Romania.

ac-90_resize

ac-151_resize

ac-153_resize

ac-190_resize

ac-56_resize

2

ac-4_resize

ac-17_resize

ac-177_resize

ac-209_resize

ac-174_resize

ac-85_resize

ac-42_resizeac-134_resizeac-41_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *