Ianuarie tarziu

IMG_1778

Pot sa spun ca a fost iarna cat de cat pe placul meu, mai mult in ianuarie decat in rest, dar ma bucur. Am nevoie de iarna, de zapada ca mai tarziu sa pot imbratisa primavara cum se cuvine. Ce vedeti mai jos reprezinta o zi de duminica, ultima din ianuarie,o zi friguroasa, dar nespus de frumoasa. Ok, ideea este ca am pornit in Portul Tomis sa luam masa intr-o locatie noua despre care aveam de gand sa va povestesc, insa nici nu ma obosesc sa va descriu intrucat ceea ce avea sa para un nou restaurant in port cu pretentii urbane s-a dovedit a fi lipsa de servicii si mancare buna insa facuta putin in joaca. Slabe sanse sa revin.

Trecand peste am fost uimita de cata palavrageala si agitatie era in port unde vietuitoarele cu mic cu mare faceau un circ nostim. Am dat o fuga la un magazin m-am inarmat cu semninte si paine si m-am reintors sa le ajut si eu precum alti oameni, sa treaca iarna. Inca odata natura ofera un spectacol de neegalat.

Daca aveti timp de o plimbare mai mult decat placuta in Portul Tomis va recomand sa va luati ceva provizii pentru lebede si prietenii lor. O sa aveti parte de un spectacol inedit. Iarna e frumoasa.

ralu

 

 

IMG_1769

Palton Nissa/ Jeans Zara/ Ghete Musette/ Caciula vintage de pe la 6 ani 🙂

IMG_1775

IMG_1740 IMG_1739

IMG_1766

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *