Isaloni Milano 2016 & CO.

isaloni-exhibition

Am revenit. Recunosc, am inceput sa ma dau in laturi si sa promovez involuntar ignoranta, insa… am revenit 🙂

In timpul asta in care am lipit de pe blog, totusi am facut lucuri interesante, foarte interesante, pot sa incep cu ce va scriu chiar acum despre Milano, apoi la Praga, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu prin Brasov la cea mai frumoasa vila interbelica. Urmeaza.

 

Azi in postare o sa vedeti cum am imbinat utilul cu placutul, work-ul cu distractia, alaturi de colegele mele, echipa Lara Studio Design, la Targul de Mobila de la Milano 2016 in luna aprilie unde vreau sa va spun ca a fost grozav.

Noua mea pasiune dupa cum ati vazut mai sus sunt video-urile prin care cred ca exprim mult mai repede, mai concis si mai placut exact cum a fost si ce am facut pe unde ne-am distrat.

Pozele vreau sa va spun ca sunt sute si evident nu o sa va umplu vizual cu ele insa am facut cateva colaje sa fixez mai bine scurte momente din video-ul de mai sus.

O saptamana intreaga la Milano a trecut foarte repede, de la shopping si gelato pana la design, inovatie si mult prosecco. In cadrul targului de mobila nici nu pot sa ma exprim verbal suficient. Vreau sa va spun ca mi-am imbunatatit cunostintele in privinta furnizorilor de mobila adevarati. M-am asezat, am atins, am testat cele mai fine materiale, cel mai pretios lemn, din care erau realizate concepte intregi de clasic si modern. Evident ca in primele zile am fost sa vizitam marile case precum Fendi, Visionaire, Reflex, Versace, Ralph Lauren, Longhi, Bentley, Boca do Lobo si pot continua mult si bine. Era un pavilion intreg si nu imi venea sa cred cat lux pot aduna aceste branduri intr-un singur loc.

Vreau sa va spun ca pe langa articolele de mobila prezentate care erau absolut spectaculoase, o investitie gigant se afla in peretii standurilor care erau integral fie imbracati in piele sau combinati cu boazerii, fie decoruri gigantice si spectaculoase. Oricum, v-am zis vorbele sunt de prisos, dar ca idee puteti intra pe site-urile acestor branduri sa va apropiati imaginatia de ceea ce va explic eu.

Mai jos am pus o mica selectie de poze sa va faceti o imagine a ceea ce inseamna o particica din imensul targ de mobila de la Milano.

ralu

FotorCreated1

5m

3m

2m

Twils-iSaloni-2016

4m

1m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *