La Paris cu Margot

Dupa cum bine stiti am fost la Paris, cliseic stiu, insa nu am ajuns pana in 2017 in acesta locatie. Indragostita fiind de Franta si de cultura franceza, nici eu nu stiu cum de nu am ajuns pana acum. 

Cum a fost? Vis!

Parisul chiar este Paris! Cliseic, necliseic daca nu ati ajuns pana acum, va rog sa programati cat mai curand. Detaliile despe calatoria noastra o sa vi le rezum intr-un articol viitor, pana una alta vreau sa va arat rochia mea favorita purtata in Franta.

Ea este MARGOT!

Ma caracterizeaza 100% aceasta rochie alba pe care voi o puteti mixa in nenumarate stiluri. Alegerea mea a fost una confortabila evident pentru ca aleg sa fiu confortabila in vacante, dar in acelasi timp macar 1% statement, bine putin mai mult.

Am ales rochia Margot de la Tiar Studio pe care am ales sa o combin cu tenisii mei preferati din toate timpurile, o caracteristica de altfel pentru Paris, tenisii Bensimon. Am trantit ochelarii mei de suflet Tom Ford ( sunt fan inrait Tom Ford)  , o esarfa in varf de cap cea din colectia H&M Conscious 2016 si o poserta random de la Zara, vechiuta as zice, pe care apropo, mi-a deschiso o conationala la metrou sa vada daca e ordine inauntru presupun, iar pe timp de soare arzator nu aveam cum sa omit Canotiera mea draga.

In fine, fie ca doriti sa fiti confortabile, elegante, statement sau pur si simplu de vacanta, zic ca trebuie sa fiti voi. Eu m-am regasit in rochia Margot, ma caracterizeaza si m-am simtit eu. Tare mi-as fi dorit sa fi scos Tiar Studio acest model cand am facut starea civila, era o optiune sigura.

 

Ziua doi in Paris eu port: Rochie Margot by Tiar Studio/ Esarfa H&M Conscious (2016) / Ochelari de Soare Arabella Tom Ford/ Tenisi Bensimon de pe Fashion Days/ Poseta Zara (old)/ Canotiera Fandacsia

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *