Portul Inovatiei este IQOS STORE CONSTANTA

Am sa incep sa scriu la acest articol exact cum vad eu treaba si anume in rand cu timpurile pe care le traim, in rand cu tehnologia. Imi imaginez cate pareri pro si contra exista insa este normal ca parerile sa vina, este foarte bine ca numele unui produs sa fie pe buzele tuturor indiferent de comentarii, inseamna ca el nu trece neobservat. Am vrut sa punctez, intrucat am primit foarte multe mesaje de toate tipurile.

De produsul numit IQOS cred ca ati auzit cu totii, insa sunt sigura ca nu este toata lumea familiarizata cu subiectul. Toata lumea fumatoare. Cand zic ca sunt sigura nu o spun doar asa ci o spun pentru ca am “trainuit” suficiente persoane care fie ma intrebau care e faza, de ce fumez IQOS, sau chiar ce e ala? ce ai in mana? Sau altii care m-au intrebat si care e beneficiu sa fumezi IQOS fata de o tigara obisnuita? 

Si pentru ca imi place sa ma documentez inainte sa testez un produs, iar testarea am facut-o cu mult inainte sa ajunga IQOS la Constanta, o sa va spun si voua concluzia, de ce imi place aceast produs, dar mai concret va trimit aici sa va documentati mai corect.

 

Dupa introducerea deosebit de scurta si la obiect 🙂 , as vrea sa va povestesc la ce ma refer cand spun Portul Inovatiei din Constanta, care vorba fie intre noi imi place extrem de mult cum suna… si nu doar cum suna, chiar arata si foarte bine. Zilele trecute, mai exact pe 26 iulie am fost la City Park Mall-Constanta unde a avut loc deschiderea celui de-al doilea IQOS STORE din tara. Dupa cel de la Cluj care se afla in Mall Platinia (unde musai trebuie sa vizitati baile 😉 ) acum a venit randul Constantei. 

Momentul deschiderii IQOS STORE CONSTANTA

Intr-o atmosfera prietenoasa, unde chiar m-am simtit in largul meu, am cunoscut oameni noi, influenceri din mediul online, am schimbat idei si am aflat multe lucuri noi s-a deschis IQOS STORE CONSTANTA . Entuziasmul meu a fost completat de preparatele culinare in acord cu varietatea de gusturi pe care ni le propune IQOS si pe care Chef Razvan Exarhu ni le-a prezentat si desigur ne-a invitat sa le “devoram”. Un fel de “curcubeu pe cerul gurii” cliesic, dar adevarat.

Am avut onoarea sa fac cunostinta si sa imi exprim parerea despre produsul IQOS cu Directorul General, Philip Morris Romania, domnul Branislav Bibic, o prezenta calda, relaxata si deosebit de atenta cu invitatii. Imi amintesc ca prima lui intrebare a fost ce imi place la IQOS, iar eu am raspuns scut: the taste

Bine, va inteleg uimirea, de ce m-as bucura atat pentru deschiderea unui magazin de tigari? Ei bine nu este doar un STORE de tigari, este un loc in care pe langa gama pe care IQOS o pune la dispozitia cumparatorului fizic, nu doar online, IQOS STORE CONSTANTA, ne propune un MEETING PLACE, mai mult chiar, este o sufragerie urbana minimalista, cu o atmosfera prietenoasa. 

Noua extensie a brandului IQOS va functiona ca un Port al Inovatiei, un hub deschis exploratorilor urbani, celor care adopta cele mai avant tehnologii si sunt receptivi la inovatie, ritualuri si abordari noi.

 

Ce mi-a placut mult la IQOS STORE CONSTANTA? Ei bine, designul (care evident imi atrage intotdeauna atentia) si apoi de ce sa nu recunosc, fetele atent instruite si imbracte extrem de dragut. Ador in mod deosebit borsetele lor, care sunt musthave-ul sezonului (scuzati scurta paranteza :)) ).

Vreau sa subliniez ca imi place cum este pregatit si vestimentat pesonalul, intrucat mi se pare ca detaliile fac diferenta. Intotdeauna voi aprecia inainte de achizitia unui produs, ambientul din care il cumpar, modul in care am fost tratata si imi place sa apreciez imaginea impecabila pe care o afiseaza personalul. 

Designul interior reflecta in linii clare tehnologia pe care o prezinta produsul. O mare de alb minimalist, ca o capsula a viitorului in care peretele viu din muschi da un suflu proaspat si pamantean locatiei. Intreaga gama de dispozitive si accesorii sunt sunt prezente si gata sa fie testate si achizitionate, iar cand zic accesorii vine capitolul meu favorit in care IQOS va pune la dispozitie posibilitatea de a va asorta dispozitivul cu outfit-ul.

Eu am deja pe langa negru si alb, un capac mint si unul rosu. Stiu sunt femeie, nu pot rezista tentatiei :)) Am de asemeni si o scrumiera portabila pentru tigarile deja epuizate , absolut adorabila.

Ce sa mai, ati inteles ca oferta este generoasa, trebuie doar sa acceptati sa fiti in pas cu tehnologia si dupa mult timp si nenumarate cercetari, iata ca IQOS ne ofera posibilitatea sa fumam fara sa ii deranjam pe cei din jur, fara sa inhalam atat de mult gudron, ne ofera posibilitatea sa fumam tigara secolului, asa cum imi place sa o numesc.

Ne vedem in sufrageria urbana  sa cream o comunitate cu un vibe pozitiv si cu idei marete.

 

 

Sursa foto: https://www.iqos.ro/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *